امروزه موجودیت فضای سبز و گسترش آن به عنوان ریه های تنفسی شهر بسیار حائز اهمیت است و این تا آن حد است که بعنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی در جوامع مطرح بوده و نبود آن به معنی عدم وجود سلامت و تندرستی در شهرها تلقی می شود. مقاله حاضر به روش توصیفی تحلیلی و کاربردی بوده و با استفاده از سیستمهای اطلاعات جغرافیایی GIS و لایه های اطلاعاتی فازی شده مورد نظر و انجام مراحل مختلف جهت مدلسازی و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP و بدست آوردن وزن لایه های اطلاعاتی و تشکیل مدل نهایی تلفیق فازی به بررسی چگونگی توزیع فضایی و مکانیابی فضای سبز شهری شهر نهاوند استان همدان پرداخته است. مکانهای بهینه جهت این امر مشخص شد. سپس با انتخاب سه منطقه بعنوان مکانهای بهتر و در نظر گرفتن میدان خروجی شهر ، مسیرهای مناسب و بهینه را در جهت رسیدن به این مکانهای جدید پیشنهادی مشخص شد. این روش مدلسازی بهینه فازی برای مسیریابی و مکانیابی را تحلیل نموده است.
جمالی, علی اکبر, رهنمای یزدی, رضا. (1396). استفاده از منطق فازی در مسیریابی بهینه به مکان های جدید فضای سبز شهری در شهرستان نهاوند استان همدان. کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی, 8(4), 39-51.
MLA
علی اکبر جمالی; رضا رهنمای یزدی. "استفاده از منطق فازی در مسیریابی بهینه به مکان های جدید فضای سبز شهری در شهرستان نهاوند استان همدان". کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی, 8, 4, 1396, 39-51.
HARVARD
جمالی, علی اکبر, رهنمای یزدی, رضا. (1396). 'استفاده از منطق فازی در مسیریابی بهینه به مکان های جدید فضای سبز شهری در شهرستان نهاوند استان همدان', کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی, 8(4), pp. 39-51.
VANCOUVER
جمالی, علی اکبر, رهنمای یزدی, رضا. استفاده از منطق فازی در مسیریابی بهینه به مکان های جدید فضای سبز شهری در شهرستان نهاوند استان همدان. کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی, 1396; 8(4): 39-51.